Topic: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

I try to use MassStorage 11.04 & 11.06 when I create BartPe CD image.
When I boot PC from this CD, I haven't access to hard drives on some PC's.
With MassStorage 11.01 - all correct.

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

Please read the "Read before you post" link in my signature.  Then reply back here with all the required info (logs, HWIDs, etc.)
Your post above tells us nothing.

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

mr_smartepants wrote:

Please read the "Read before you post" link in my signature.  Then reply back here with all the required info (logs, HWIDs, etc.)
Your post above tells us nothing.

OK, TNX
DriverPacks BASE 10.06
My logs and ini you can download from http://file3.webfile.ru/5397563/Logs.zi … e=Logs.zip
Sorry, but url http://tppc-support.nl/driverpacks/Nigh … eHWIDs.exe is not valid - The page cannot be found

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

HWID tool link in my signature works.  I updated the other thread with the download mirror.
Moved thread to BartPE section...

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

mr_smartepants wrote:

HWID tool link in my signature works.  I updated the other thread with the download mirror.
Moved thread to BartPE section...

TNX, your link works.
I upload my files (logs, ini and hwid) ?? http://www.mediafire.com/?a1fkefto100nnh8

PS
There is bug with same problem - http://forum.driverpacks.net/viewtopic.php?id=4776

Last edited by vvs (2011-06-22 21:06:25)

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

That thread is totally unrelated and has nothing to do with your problem.
I'll look over your logs later and reply back when I have time.

*Edit
Ah, you have an nvidia chipset.  You can assist us by running the test packs in this post and reporting back with success/failures in that post.

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

mr_smartepants wrote:

That thread is totally unrelated and has nothing to do with your problem.
I'll look over your logs later and reply back when I have time.

*Edit
Ah, you have an nvidia chipset.  You can assist us by running the test packs in this post and reporting back with success/failures in that post.

OK, I'l try.
Can you answer some questions about DrivePacks Base and this test:
1. In menu "DrivePacks metod" what the metod I should select?
2. In menu "Finisher method" what I should select?
3. In menu "Optional settings - KTD" what I should select?
4. In menu "Optional settings - KTD settings" what I should select?
5. In menu "QuickStream cache" what I should select?

Last edited by vvs (2011-06-24 05:49:01)

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

vvs wrote:

Can you answer some questions about DrivePacks Base and this test:
1. In menu "DrivePacks metod" what the metod I should select?
2. In menu "Finisher method" what I should select?
3. In menu "Optional settings - KTD" what I should select?
4. In menu "Optional settings - KTD settings" what I should select?
5. In menu "QuickStream cache" what I should select?

1) It doesn't matter, but method 2 is fastest.
2) I prefer RunOnceEx, but it doesn't matter for these tests.
3/4) KTD should always be disabled
5) For these tests, QSC should be disabled.

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

I booted system till format screen.

01 - good
02 - good
03 - good
04 - don't see my HD
05 - good
06 - good
07 - good
08 - don't see my HD
09 - don't see my HD
10 - good
11 - good
12 - don't see my HD
13 - don't see my HD
14 - don't see my HD
15 - don't see my HD
16 - don't see my HD
17 - don't see my HD
18 - don't see my HD

Last edited by vvs (2011-06-29 18:12:28)

10

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

I'm waiting...
What should I do further?

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

OK thanks.  I'll see if I can put together a test pack in the next few days.

12

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

mr_smartepants wrote:

OK thanks.  I'll see if I can put together a test pack in the next few days.

Few days or few weeks?

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

Sorry about that.  This should be fixed by now.  Here's a copy of the latest dpms test pack to verify.
link removed

14

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

mr_smartepants wrote:

Sorry about that.  This should be fixed by now.  Here's a copy of the latest dpms test pack to verify.
link removed

I created BartPe CD image with new DP_MassStorage_wnt5_x86-32_1107r2.7z
With this computer it works correctly.
TNX

Re: MassStorage 11.04 & 11.06 problem with BartPe

Excellent news.  This fix will be in our next final release very soon.
Thank you for reporting the bug, and testing the fix.  You have made DriverPacks better by your contributions! smile
Welcome aboard!